Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

CARPOVIRUSINE EVO 2

Cydia pomonella granulosis virus 0.909%

Συμπ. Αιώρημα (SC) / Βοηθητικές ουσίες: 14.67%


Οδηγίες εφαρμογής για ΜΗΛΙΑ:

Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογία, και τρόπο εφαρμογής του CARPOVIRUSINE EVO 2 για χρηση σε ΜΗΛΙΑ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Εντομοκτόνο με ζωντανούς μικροοργανισμούς για την καταπολέμηση των προνυμφών της καρπόκαψας. Δρα μέσω της κατάποσης και μειώνει τον πληθυσμό του εντόμου. Οι δε προνύμφες θανατώνονται μετά από 3-5 ημέρες.
Μέθοδος εφαρμογής: Ψεκασμός πλήρους κάλυψης.
1.Επιτρέπεται η εφαρμογή κατά την άνθηση των καλλιεργειών ή όταν υπάρχουν μελιτώματα,
όταν οι μέλισσες δεν είναι παρούσες.
2.Μην ψεκάζετε όταν φυσάει άνεμος για να αποφύγετε την διασπορά του ψεκαστικού υγρού.
3.Κατά την εφαρμογή του σκευάσματος το φύλλωμα των δένδρων να μην είναι υγρό από βροχή ή δροσιά.
4.Οι εφαρμογές καθορίζονται σύμφωνα με τις Γεωργικές Προειδοποιήσεις καθώς και τις συλλήψεις των ενηλίκων του εντόμου στις φερομονικές παγίδες ανίχνευσης πληθυσμού.
5.Η χρήση του σκευάσματος μπορεί να ενταχθεί σε πρόγραμμα ολοκληρωμένης καταπολέμησης.
Χρονικό διάστημα ασφαλείας μεταξύ εφαρμογής και της πρόσβασης του ανθρώπου ή των ζώων στην καλλιέργεια στην οποία έχει εφαρμοστεί το σκεύασμα: Όταν έχει στεγνώσει τελείως το ψεκαστικό υγρό πάνω στα φυτά.
Συνθήκες εφαρμογής: 1.Επιτρέπεται η εφαρμογή κατά την άνθηση των καλλιεργειών ή όταν υπάρχουν μελιτώματα, όταν οι μέλισσες δεν είναι παρούσες. 2.Μην ψεκάζετε όταν φυσάει άνεμος για να αποφύγετε την διασπορά του ψεκαστικού υγρού. 3.Κατά την εφαρμογή του σκευάσματος το φύλλωμα των δένδρων να μην είναι υγρό από βροχή ή δροσιά. 4.Οι εφαρμογές καθορίζονται σύμφωνα με τις Γεωργικές Προειδοποιήσεις καθώς και τις συλλήψεις των ενηλίκων του εντόμου στις φερομονικές παγίδες ανίχνευσης πληθυσμού. 5.Η χρήση του σκευάσματος μπορεί να ενταχθεί σε πρόγραμμα ολοκληρωμένης καταπολέμησης. Χρονικό διάστημα ασφαλείας μεταξύ εφαρμογής και της πρόσβασης του ανθρώπου ή των ζώων στην καλλιέργεια στην οποία έχει εφαρμοστεί το σκεύασμα: Όταν έχει στεγνώσει τελείως το ψεκαστικό υγρό πάνω στα φυτά.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του βιολογικού εντομοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Αμοιβαία αναγνώριση (άρθρο 40)
Λήξη έγκρισης: 30/04/2024
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //