Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες που αφορούν τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων, οι οποίοι ενδεχομένως να τις συνδυάσουν με άλλες πληροφορίες που τους έχετε παραχωρήσει ή τις οποίες έχουν συλλέξει σε σχέση με την από μέρους σας χρήση των υπηρεσιών τους.
Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στη χρήση των cookies και αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου και τους ορους χρήσης μας. Αν είστε εγγεγραμμένο μέλος της ιστοσελίδας μας μπορείτε ανα πάσα στιγμή να διαγραψετε το λογαριασμό σας.
Στόχος σκευάσματος: Φυτορρυθμιστική ουσία (ρυθμιστής ανάπτυξης), η οποία επηρεάζει την ποσότητα, την ποιότητα και το χρόνο συγκομιδής ανάλογα με την καλλιέργεια. Διεγείρει τη διαίρεση και την επιμήκυνση των κυττάρων.
Μέθοδος εφαρμογής: Ψεκασμός καλύψεως φυλλώματος.
1)Στις επιτραπέζιες άσπερμες ποικιλίες αμπελιού, και όπου εφαρμόζεται μέχρι τρεις (3) φορές, η πρώτη και η δεύτερη εφαρμογή να γίνεται με δόση 80 κ.εκ./στρ. και η τρίτη εφαρμογή με δόση 100 κ.εκ./στρ.
2)Στις επιτραπέζιες ένσπερμες ποικιλίες αμπελιού, οι δύο πρώτες εφαρμογές (στη διόγκωση των ταξιανθιών και όταν έχουν πέσει το 40% των πυλιδίων) να γίνονται με δόση 8 κ.εκ./στρ., η τρίτη εφαρμογή (στην έναρξη ανάπτυξης των καρπών) με δόση 12 κ.εκ./στρ. και η τέταρτη εφαρμογή (όταν οι ράγες αποκτήσουν μέγεθος 3 mm) με δόση 16 κ.εκ./στρ.
3)Οι δόσεις εφαρμογής στο Αμπέλι μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τις καλλιεργούμενες ποικιλίες και τις συνθήκες ανάπτυξης.
1)Όταν η θερμοκρασία είναι μεγαλύτερη των 25 oC, συνιστάται να μειωθούν οι δόσεις εφαρμογής κατά 20%.
2)Συνιστάται οι εφαρμογές να γίνονται κατά τις ψυχρές ώρες της ημέρας.
Το σκεύασμα πρέπει να αποθηκεύεται στην αρχική κλειστή συσκευασία, σε ξηρό, δροσερό και καλά αεριζόμενο χώρο, μακριά από πηγές ανάφλεξης. Σε αυτές τις συνθήκες το προϊόν παραμένει σταθερό για τουλάχιστον δύο (2) χρόνια.
Συνθήκες εφαρμογής: 1)Στις επιτραπέζιες άσπερμες ποικιλίες αμπελιού, και όπου εφαρμόζεται μέχρι τρεις (3) φορές, η πρώτη και η δεύτερη εφαρμογή να γίνεται με δόση 80 κ.εκ./στρ. και η τρίτη εφαρμογή με δόση 100 κ.εκ./στρ.
2)Στις επιτραπέζιες ένσπερμες ποικιλίες αμπελιού, οι δύο πρώτες εφαρμογές (στη διόγκωση των ταξιανθιών και όταν έχουν πέσει το 40% των πυλιδίων) να γίνονται με δόση 8 κ.εκ./στρ., η τρίτη εφαρμογή (στην έναρξη ανάπτυξης των καρπών) με δόση 12 κ.εκ./στρ. και η τέταρτη εφαρμογή (όταν οι ράγες αποκτήσουν μέγεθος 3 mm) με δόση 16 κ.εκ./στρ.
3)Οι δόσεις εφαρμογής στο Αμπέλι μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τις καλλιεργούμενες ποικιλίες και τις συνθήκες ανάπτυξης.
1)Όταν η θερμοκρασία είναι μεγαλύτερη των 25 oC, συνιστάται να μειωθούν οι δόσεις εφαρμογής κατά 20%.
2)Συνιστάται οι εφαρμογές να γίνονται κατά τις ψυχρές ώρες της ημέρας.
Το σκεύασμα πρέπει να αποθηκεύεται στην αρχική κλειστή συσκευασία, σε ξηρό, δροσερό και καλά αεριζόμενο χώρο, μακριά από πηγές ανάφλεξης. Σε αυτές τις συνθήκες το προϊόν παραμένει σταθερό για τουλάχιστον δύο (2) χρόνια.
Με το Plant Protection έχετε πρόσβαση στις λίστες των επιτρεπόμενων σκευασμάτων ανά καλλιέργεια, τις οδηγίες χρήσης, τα δοσολογικά σχήματα, και τον τρόπο εφαρμογής τους, εύκολα, γρήγορα, αξιόπιστα.
2)Στις επιτραπέζιες ένσπερμες ποικιλίες αμπελιού, οι δύο πρώτες εφαρμογές (στη διόγκωση των ταξιανθιών και όταν έχουν πέσει το 40% των πυλιδίων) να γίνονται με δόση 8 κ.εκ./στρ., η τρίτη εφαρμογή (στην έναρξη ανάπτυξης των καρπών) με δόση 12 κ.εκ./στρ. και η τέταρτη εφαρμογή (όταν οι ράγες αποκτήσουν μέγεθος 3 mm) με δόση 16 κ.εκ./στρ.
3)Οι δόσεις εφαρμογής στο Αμπέλι μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τις καλλιεργούμενες ποικιλίες και τις συνθήκες ανάπτυξης.
1)Όταν η θερμοκρασία είναι μεγαλύτερη των 25 oC, συνιστάται να μειωθούν οι δόσεις εφαρμογής κατά 20%.
2)Συνιστάται οι εφαρμογές να γίνονται κατά τις ψυχρές ώρες της ημέρας.
Το σκεύασμα πρέπει να αποθηκεύεται στην αρχική κλειστή συσκευασία, σε ξηρό, δροσερό και καλά αεριζόμενο χώρο, μακριά από πηγές ανάφλεξης. Σε αυτές τις συνθήκες το προϊόν παραμένει σταθερό για τουλάχιστον δύο (2) χρόνια.