
GEOXE 50 WG
Fludioxonyl 50% 
Βρέξιμοι Κόκκοι (WG) / Βοηθητικές ουσίες: 47.4%
Οδηγίες εφαρμογής για ΑΜΠΕΛΙ: Επιτραπέζιες Ποικιλίες:
Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής
Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας
Για να δείτε την ακριβης δοσολογια, και τρόπο εφαρμογής του
GEOXE 50 WG για χρηση σε
ΑΜΠΕΛΙ: Επιτραπέζιες Ποικιλίες εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Συσκευασία:
-Είδος-Μέγεθος-Υλικό:
-Μπουκάλι 50 γρ., 60 γρ., 150 γρ., 200 γρ., 250 γρ., 300 γρ., 400 γρ., 500 γρ., 1 κιλό. HDPE.
-Eξωτερικά χαρτόκουτο με ειδικά ενισχυμένη εσωτερική σακούλα 50 γρ., 60 γρ., 150 γρ., 200 γρ., 250 γρ., 300 γρ., 400 γρ., 500 γρ., 1 κιλό.
Paper/PE
Paper/PETP/Al/PE
Paper/PETP/ met./PE.
-Μπουκάλι, μπιτόνι 2 κιλ., 3 κιλ., 5 κιλά HDPE.
-Eξωτερικά χαρτόκουτο με ειδικά ενισχυμένη εσωτερική σακούλα 2 κιλ., 3 κιλ., 5 κιλά.
Paper/PE
Paper/PETP/Al/PE
Paper/PETP/ met./PE.
Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)
Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS07+GHS09
2.Δεν έχει τεκμηριωθεί η αποτελεσματικότητα και δεν έχει γίνει έλεγχος για ενδεχόμενες αρνητικές επιπτώσεις από τη χρήση του σκευάσματος στο ακτινίδιο. Ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν στην αποτελεσματικότητα ή στη φυτοτοξικότητα από τη χρήση του σκευάσματος. Η χρήση στο ακτινίδιο γίνεται με ευθύνη του χρήστη.
3.Δεν έχει γίνει έλεγχος για ενδεχόμενες αρνητικές επιπτώσεις από τη χρήση του σκευάσματος στη ρόκα και σαλάτες, αντίδι, ραδίκι, σταμναγκάθι, σπανάκι και αρωματικά φυτά. Ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν στη φυτοτοξικότητα από τη χρήση του σκευάσματος. Η χρήση γίνεται με ευθύνη του χρήστη.
Διαχείριση ανθεκτικότητας:
-Για την αποφυγή της ανάπτυξης της ανθεκτικότητας συνίσταται οι εφαρμογές με το GEOXE 50WG να γίνονται σε εναλλαγή με μυκητοκτόνα από άλλες ομάδες διαφορετικού τρόπου δράσης από τις φαινυλοπυρρόλες.
-Για τομάτα, αγγούρι, κολοκύθι, φασόλι, αρακά, μαρούλι, σαλάτες, ρόκα, αντίδι, ραδίκι, σταμναγκάθι και σπανάκι το GEOXE 50 WG μπορεί να χρησιμοποιείται σε εναλλαγή με άλλα σκευάσματα διαφορετικού τρόπου δράσης ή σε μπλοκ max 2 εφαρμογών με GEOXE 50 WG που ακολουθείται από εφαρμογή με άλλο σκευάσματα διαφορετικού τρόπου δράσης.
-Στις εγκεκριμένες καλλιέργειες επιτρέπονται μέχρι 2 εφαρμογές με GEOXE 50 WG ανά καλλιεργητική περίοδο τηρώντας το αντίστοιχο μεσοδιάστημα.
-Όταν απαιτούνται μόνο 2 εφαρμογές στην καλλιεργητική περίοδο συνίσταται να γίνεται μόνο 1 εφαρμογή με το σκεύασμα.
-Oι εφαρμογές να γίνονται στα πρώτα στάδια ανάπτυξης της ασθένειας και να αποφεύγονται οι θεραπευτικές εφαρμογές.
Για να προστατέψετε τα υπόγεια ύδατα μην εφαρμόζετε το σκεύασμα σε ευάλωτες περιοχές δηλαδή σε περιοχές με υψηλή βροχόπτωση, αμμώδη εδάφη και χαμηλή περιεκτικότητα σε οργανική ύλη.
Δεν είναι φυτοτοξικό στις εγκεκριμένες καλλιέργειες και στις συνιστώμενες δόσεις εφαρμογής