JULIETTA
saccharomyces cerevisiae las02 96.1% Βρέξιμοι Κόκκοι (WG) / Βοηθητικές ουσίες: 3.9%
Οδηγίες εφαρμογής για ΑΜΠΕΛΙ: Επιτραπέζιες Ποικιλίες:
Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής
Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας
Για να δείτε την ακριβης δοσολογια, και τρόπο εφαρμογής του
JULIETTA για χρηση σε
ΑΜΠΕΛΙ: Επιτραπέζιες Ποικιλίες εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)
Παρασκευάζεται από την:
Agrauxine
137 rue Gabriel Peri
59700
Marcq-en-Baroeul
FRANCE
TEL: +33 (0) 602008324
e-mail: mc.reveillad@agrauxine.lesaffre.com
Υπεύθυνοι διάθεσης στην αγορά::
Ζύμες Λεσάφρ Ελλάς
10ο χλμ. Αττικής οδού, Θέση Αραιές Βελανιδιές
19300
Ασπρόπυργος
TEL: 210 5580240
FAX: 210 48 35 387
e-mail: zymes@zymes.gr
2.Ακολουθήστε τις οδηγίες των Γεωργικών Προειδοποιήσεων όπου εφαρμόζονται.
3.Η αποτελεσματικότητα του προϊόντος κατά της Φαιάς σήψης είναι μέτρια και μπορεί να
διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις περιβαλλοντικές συνθήκες.
*«Δεν έχει τεκμηριωθεί η αποτελεσματικότητα και δεν έχει γίνει έλεγχος για ενδεχόμενες αρνητικές επιπτώσεις στην κερασιά και στο ακτινίδιο από τη χρήση του σκευάσματος. Για τις χρήσεις αυτές, ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν την αποτελεσματικότητα ή τη φυτοτοξικότητα από τη χρήση του σκευάσματος».