Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

PREFERAL

isaria fumosorosea strain apopka 20%

Βρέξιμοι Κόκκοι (WG) / Βοηθητικές ουσίες: 80%


Οδηγίες εφαρμογής για ΚΑΛΛΩΠΙΣΤΙΚΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ:

Δόσεις σκευάσματος

500γραμμάρια στα 500 λίτρα ψεκ. υγρού
100γραμμάρια στα 100 λίτρα ψεκ. υγρού
15γραμμάρια στα 15 λίτρα ψεκ. υγρού
Αιτίες Χορηγησης σκευάσματος: Έντομα,
Όγκος ψεκαστικού υγρού: 100 - 300 λίτρα / στρέμμα
Μέγιστος αριθμός εφαρμογών ανά καλλ/κή περίοδο: 3
Μέθοδος εφαρμογής: Ψεκασμός φυλλώματος
Με την εμφάνιση της προσβολής
Τελευταία επέμβαση πρίν τη συγκομιδή: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι και την ημέρα της συγκομιδής.
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Εντομοκτόνο με ζωντανούς μικροοργανισμούς για την καταπολέμηση του αλευρώδη, σε καλλιέργειες θερμοκηπίου. H δραστική ουσία περιέχει φυσικά και επιλεγμένα στελέχη του μύκητα Isaria fumosorosea var. Apopka strain 97, ο οποίος δρα κατά των παθογόνων εντόμων με τους εξής μηχανισμούς: Παραγωγή ενζύμων και Υπερ-παρασιτισμός: Μετά την εφαρμογή, ο μύκητας διεισδύει στο σώμα του εντόμου όπου αναπτύσσεται, προκαλώντας το θάνατο του μετά από 7-10 ημέρες. Σε υψηλές συνθήκες σχετικής υγρασίας, ο μύκητας μπορεί να αναπτυχθεί έξω από το έντομο και να παράγει νέα σπόρια.
Μέθοδος εφαρμογής: Ψεκασμοί φυλλώματος με καλή διαβροχή των δυο πλευρών των φύλλων.
-Τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται όταν επικρατούν θερμοκρασίες μεταξύ 25 – 32 °C και υγρασία > 80%, στις 12 ώρες μετά την εφαρμογή, γεγονός που ενεργοποιεί την ανάπτυξη των
σπορίων του μύκητα.
-Χρησιμοποιείστε το χαμηλό όγκο ψ.υ. (100 λίτρα/στρ.) σε νεαρά φυτά και το υψηλό, σε αναπτυγμένα φυτά (200 – 300 λίτρα/στρ.)
-Για την αποφυγή ανεπιθύμητων επιπτώσεων στα Καλλωπιστικά φυτά συνίσταται η δοκιμή σε ένα μικρό αριθμό φυτών, πριν τη γενικευμένη χρήση του.
Συνθήκες εφαρμογής: -Τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται όταν επικρατούν θερμοκρασίες μεταξύ 25 – 32 °C και υγρασία > 80%, στις 12 ώρες μετά την εφαρμογή, γεγονός που ενεργοποιεί την ανάπτυξη των σπορίων του μύκητα. -Χρησιμοποιείστε το χαμηλό όγκο ψ.υ. (100 λίτρα/στρ.) σε νεαρά φυτά και το υψηλό, σε αναπτυγμένα φυτά (200 – 300 λίτρα/στρ.) -Για την αποφυγή ανεπιθύμητων επιπτώσεων στα Καλλωπιστικά φυτά συνίσταται η δοκιμή σε ένα μικρό αριθμό φυτών, πριν τη γενικευμένη χρήση του.

Τύπος έγκρισης: Αμοιβαία αναγνώριση (άρθρο 40)
Λήξη έγκρισης: 31/12/2031
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //