Eradicoat Max
maltodextrin 47.6% Πυκνό Διάλυμα (SL) / Βοηθητικές ουσίες: 60%
Οδηγίες εφαρμογής για ΦΡΑΟΥΛΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ:
Δόσεις σκευάσματος
Αλευρώδεις, Τετράνυχος | 2 Λίτρα στα 100 λίτρα ψεκ. υγρού |
(Ψεκασµοί φυλλώµατος με την εμφάνιση των προσβολών κατά τη διάρκεια όλης της καλλιεργητικής περιόδου) | |
Αιτίες Χορηγησης σκευάσματος: Έντομα, Ακάρεα,
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
1)Η χρήση στη Πορτοκαλιά (CIDSI) περιλαμβάνει και τα Περγαμόντα (CIDAB) και τα Νεράντζια (CIDAU). Η χρήση στη Λεμονιά (CIDLI) περιλαμβάνει και τα Κιτρολέμονα (CIDME). Η χρήση στη Μανταρινιά (CIDRE) περιλαμβάνει και τις Κλημεντίνες (CIDDE). Η χρήση στο Γκρέιπφρουτ περιλαμβάνει και τις Φράπες (CIDGR).
2)Στο θερμοκήπιο εφαρμόζεται με δοσολογία 2%, δηλαδή με δόση 20 κ.εκ. σκευάσματος ανά 1 λίτρο νερού.
3)Στις καλλιέργειες θερμοκηπίου: χρήση μόνο σε θερμοκήπια κλειστού τύπου (που παρέχουν πλήρη κάλυψη μέχρι το επίπεδο του εδάφους). Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής σε θερμοκήπια και μέχρι το στέγνωμα των φύλλων, να παραμένουν κλειστά όλες οι πόρτες και τα παράθυρα.
4)Στις καλλιέργειες υπαίθρου: Μαρούλια και άλλα σαλατικά, Σολανώδη, Φράουλα και Κολοκυνθοειδή εφαρμόζεται με δοσολογία 15-20 κ.εκ. σκευάσματος ανά 1 λίτρο νερού.
Συνδυαστικότητα και φυτοτοξικότητα
Μέγιστα Επιτρεπτά Όρια Υπολειμμάτων (MRLs) του παραπάνω σκευάσματος για τη συγγεκριμένη καλλιεργεια
Δραστική ουσία | Επεξήγηση | Μέγ.Υπολειμματικότητα |
Maltodextrin | | No MRL Required mg/kg |
Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)
Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS05+GHS07