Για να δείτε περισσοτερες πληροφοριες για το κάθε λίπασμα, δημιουργήσετε μια συνδρομή.
H τοξικότητα βορίου είναι παρόμοια με την τοξικότητα λόγω υψηλής αλάτοτητας. Μπορεί να προκληθεί είτε λόγω υψηλής ποσότητας βορίου στο έδαφος είτε λόγω αυξημένης ποσότητας βορίου στο νερό ποτίσματος. Ξεκινά ως κιτρίνισμα ή έγκαυμα στην άκρη της κορυφής των φύλλων.

Τα υποκείμενα και εμβόλια διαφέρουν σε ευαισθησία στην τοξικότητα Βορίου.
Από τα εσπεριδοειδή τα λεμόνια είναι η πιο ευαίσθητα, και ακολουθούν τα μανταρίνια, τα γκρέιπφρουτ και τα πορτοκάλια.