Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Εγκατάσταση της εφαρμογής σε κινητό Blackberry Βρείτε μας στο Facebook

Ο τρόπος λειτουργίας του προγράμματος διάγνωσης Plant Protection

Πρόγραμμά διάγνωσης εχθρών και ασθενών για φυτά plantpro.grΤο Plant Protection είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα σχεδιασμένη για την πρόσβαση σε επιστημονικές πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με το γεωργικό τομέα, και την χρήση των φυτοπροστατευτικών προϊόντων.
Είναι σχεδιασμένο για να είναι κατανοητό και εύκολο στη χρήση, ακόμη και από νέους χρήστες του διαδικτύου, έτσι ώστε η πρόσβαση στις πληροφορίες του να είναι εύκολη, γρήγορη και αξιόπιστη.


Μέρος του Plant Protection ειναι το πρωτοποριακό σύστημα Diagnosis Now! το οποίο είναι πλήρως λειτουργικό για τις παρακάτω καλλιέργειες.

Με τη μέθοδο Diagnosis Now! μπορείτε να βλέπετε μία εικόνα των συμπτωμάτων της ασθένειας ή εικόνα του εχθρού (εντόμου, ζιζάνιου) απλά περνώντας το ποντίκι επάνω από το όνομα της ασθένειας.

Επιλέων μπορείτε να ενημερωθείτε για το ποια σκευάσματα συνταγογραφούνται και ποία όχι, δηλαδή ανά καλλιέργεια ποιες ειναι οι χρήσεις ήσσονος σημασίας.

 

 
Επισκεφθείτε το www.plantpro.gr και δείτε τις νέες υπηρεσίες του Plant Protection, Με κάθε νέα εγγραφή χρήστη αποκτάτε δοκιμαστική πρόσβαση 2 ημερών!
Γραφτείτε και στη σελίδα μας και στο Facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι.

 

Δείτε μερικά παραδείγματα από τις βασικές λειτουργίες του Plant Protection

1. Αναλυτικές δόσεις εφαρμογής σκευασμάτων για την κάθε καλλιέργεια.
Premium Member Μόνο για Συνδρομητές

2. Επιλογή εχθρού ή ασθένειας, και προβολή όλων των εγκεκριμένων σκευασμάτων για την αντιμετώπιση του, στη συγκεκριμένη καλλιέργεια.
Premium Member Μόνο για Συνδρομητές3. Εμφάνιση εχθρών και ασθενειών στη λίστα εγκεκριμένων σκευασμάτων ανά καλλιέργεια.
Premium Member Μόνο για Συνδρομητές4. Επιτρεπόμενα πεδία εφαρμογής σκευάσματος.
Premium Member
 Μόνο για Συνδρομητές5. Λίστα εγκεκριμένων σκευασμάτων ανά καλλιέργεια - 'Μορφή Εκτυπωσης' 

Premium Member Μόνο για Συνδρομητές


6. Επιτρεπόμενες δραστικές ουσιες άνα καλλιέργεια.7. Εύκολη αναζήτηση σκευασμάτων ίδιας μορφής και δραστικής σύνθεσης.
Premium Member Μόνο για Συνδρομητές

8. Πληροφορίες εγκρίσεις, σήμανση, αντιπρόσωποι.9. Γεωργικες προειδοποιησεις.
Premium Member Μόνο για Συνδρομητές
 
Συγκεκριμένα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε τεράστιο όγκο πληροφοριών, ο οποίος έχει σχέση με τα :
  • Φυτοπροστατευτικά προϊόντα τα οποία είναι εγκεκριμένα, σε σχέση με τους εχθρούς και ασθένειες της κάθε καλλιέργειας.
  • Την δραστική ουσία και τα αντίστοιχα εμπορικά ονόματα καθώς και την μορφή του κάθε σκευάσματος.
  • Την αναζήτηση σκευασμάτων με το εμπορικό όνομα ή την δραστική ουσία.
  • Την ακριβή δοσολογία κάθε φυτοπροστατευτικού σκευάσματος, για την καλλιέργεια που είναι εγκεκριμένο.
  • Τις οδηγίες χρήσης του κάθε φυτοπροστατευτικού προϊόντος.
  • Την απόφαση χορήγησης έγκρισης κυκλοφορίας σε κάθε φυτοπροστατευτικό προϊόν.
  • Την σελίδα του σκευάσματος με όλες τις πληροφορίες για κάθε σκεύασμα, (τροποποιήσεις, επεκτάσεις, σημάνσεις, σύνθεση, βοηθ. Ουσίες κ.λπ.).
  • Στοιχεία της παρασκευάστριας εταιρείας και των αντιπροσώπων στην Ελλάδα.
  • Τις οδηγίες ολοκληρωμένης διαχείρισης και φυτοπροστασίας της καλλιέργειας.
To Plant Protection είναι ένα δυναμικό site το οποίο ανανεώνεται, βελτιώνεται και εκσυγχρονίζεται με στόχο τον εύκολο χειρισμό, την γρήγορη και αξιόπιστη ενημέρωση.

 

 


Δείτε το Video με τον τρόπο λειτουργίας του Plant Protection

 

Νέα / Ενημερώσεις

Εφαρμογή για αποτελεσματική άρδευση / Νέα / Ειδήσεις (Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018)
Ανοίγει δρόμους η αγριελιά: Η αξιοποίησή της σε αναδασώσεις και εκτάσεις νέων αγροτών Μετά την εργαστηριακή ανίχνευση σημαντικού ποσοστού φαινολών, Ω3 και Ω6 / Νέα / Ειδήσεις (Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018)
Νόμιμα και Παράνομα γεωργικά φάρμακα: Πως να τα αναγνωρίσετε Οδηγίες για τους επαγγελματίες χρήστες / Blogs (Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018)
Όχι μόνο σε ένα κατάστημα αγροεφοδίων ο υπεύθυνος γεωπόνος Ένας υπεύθυνος επιστήμονας μπορεί να απασχολείται σε περισσότερα από ένα καταστήματα γεωργικών φαρμάκων / Νέα / Ειδήσεις (Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017)
Η Κομισιόν ανανέωσε για 5 χρόνια ακόμη την χρήση του φυτοφαρμάκου glyphosate Ανανέωσαν για πέντε χρόνια την άδεια για το ζιζανιοκτόνου / Νέα / Ειδήσεις (Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017)
Γιατί απαγορεύεται η διακίνηση καρπών εσπεριδοειδών με κοτσάνι και φύλλα Aπό την Κοινοτική νομοθεσία / Νομοθεσία (Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017)
Νέο αδιέξοδο με το glyphosate, η Ελλάδα καταψήφισε την ανανέωση της άδειας Oριστική απόφαση στα τέλη Νοεμβρίου / Νέα / Ειδήσεις (Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017)
Κατάλογοι Μακροοργανισμών (ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ) / ΥΠΑΑΤ - Επίκαιρα Θέματα & Νομοθετικό Έργο (Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017)
Κατάλογος Πιστοποιημένων Επιχειρήσεων στο Σύστημα Ελέγχου για τη Βιολογική Παραγωγή Βιοκαλλιεργητών (ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ) / ΥΠΑΑΤ - Επίκαιρα Θέματα & Νομοθετικό Έργο (Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017)
Ενημέρωση επαγγελματιών χρηστών σχετικά με τη συνταγή χρήσης γεωργικών φαρμάκων και την απαίτηση κατοχής πιστοποιητικού γνώσεων ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων Ενημέρωση επαγγελματιών χρηστών / Νέα / Ειδήσεις (Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017)