Plant Protection

Επιστροφή

Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εφαρμογή για Chrome Εγκατάσταση της εφαρμογής σε κινητό Blackberry Βρείτε μας στο Facebook

Ο τρόπος λειτουργίας του προγράμματος διάγνωσης Plant Protection

Πρόγραμμά διάγνωσης εχθρών και ασθενών για φυτά plantpro.grΤο Plant Protection είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα σχεδιασμένη για την πρόσβαση σε επιστημονικές πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με το γεωργικό τομέα, και την χρήση των φυτοπροστατευτικών προϊόντων.
Είναι σχεδιασμένο για να είναι κατανοητό και εύκολο στη χρήση, ακόμη και από νέους χρήστες του διαδικτύου, έτσι ώστε η πρόσβαση στις πληροφορίες του να είναι εύκολη, γρήγορη και αξιόπιστη.


Μέρος του Plant Protection ειναι το πρωτοποριακό σύστημα Diagnosis Now! το οποίο είναι πλήρως λειτουργικό για τις παρακάτω καλλιέργειες.


Με τη μέθοδο Diagnosis Now! μπορείτε να βλέπετε μία εικόνα των συμπτωμάτων της ασθένειας ή εικόνα του εχθρού (εντόμου, ζιζάνιου) απλά περνώντας το ποντίκι επάνω από το όνομα της ασθένειας.

 


 

 
Επισκεφθείτε το www.plantpro.gr και δείτε τις νέες υπηρεσίες του Plant Protection, Με κάθε νέα εγγραφή χρήστη αποκτάτε δοκιμαστική πρόσβαση 2 ημερών!
Γραφτείτε και στη σελίδα μας και στο Facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι.

 

Δείτε μερικά παραδείγματα από τις βασικές λειτουργίες του Plant Protection

1. Αναλυτικές δόσεις εφαρμογής σκευασμάτων για την κάθε καλλιέργεια.
Premium Member Μόνο για Συνδρομητές

2. Επιλογή εχθρού ή ασθένειας, και προβολή όλων των εγκεκριμένων σκευασμάτων για την αντιμετώπιση του, στη συγκεκριμένη καλλιέργεια.
Premium Member Μόνο για Συνδρομητές3. Εμφάνιση εχθρών και ασθενειών στη λίστα εγκεκριμένων σκευασμάτων ανά καλλιέργεια.
Premium Member Μόνο για Συνδρομητές4. Επιτρεπόμενα πεδία εφαρμογής σκευάσματος.
Premium Member
 Μόνο για Συνδρομητές5. Λίστα εγκεκριμένων σκευασμάτων ανά καλλιέργεια - 'Μορφή Εκτυπωσης' 

Premium Member Μόνο για Συνδρομητές


6. Επιτρεπόμενες δραστικές ουσιες άνα καλλιέργεια.7. Εύκολη αναζήτηση σκευασμάτων ίδιας μορφής και δραστικής σύνθεσης.
Premium Member Μόνο για Συνδρομητές

8. Πληροφορίες εγκρίσεις, σήμανση, αντιπρόσωποι.9. Γεωργικες προειδοποιησεις.
Premium Member Μόνο για Συνδρομητές
 
Συγκεκριμένα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε τεράστιο όγκο πληροφοριών, ο οποίος έχει σχέση με τα :
  • Φυτοπροστατευτικά προϊόντα τα οποία είναι εγκεκριμένα, σε σχέση με τους εχθρούς και ασθένειες της κάθε καλλιέργειας.
  • Την δραστική ουσία και τα αντίστοιχα εμπορικά ονόματα καθώς και την μορφή του κάθε σκευάσματος.
  • Την αναζήτηση σκευασμάτων με το εμπορικό όνομα ή την δραστική ουσία.
  • Την ακριβή δοσολογία κάθε φυτοπροστατευτικού σκευάσματος, για την καλλιέργεια που είναι εγκεκριμένο.
  • Τις οδηγίες χρήσης του κάθε φυτοπροστατευτικού προϊόντος.
  • Την απόφαση χορήγησης έγκρισης κυκλοφορίας σε κάθε φυτοπροστατευτικό προϊόν.
  • Την σελίδα του σκευάσματος με όλες τις πληροφορίες για κάθε σκεύασμα, (τροποποιήσεις, επεκτάσεις, σημάνσεις, σύνθεση, βοηθ. Ουσίες κ.λπ.).
  • Στοιχεία της παρασκευάστριας εταιρείας και των αντιπροσώπων στην Ελλάδα.
  • Τις οδηγίες ολοκληρωμένης διαχείρισης και φυτοπροστασίας της καλιέργιας.
To Plant Protection είναι ένα δυναμικό site το οποίο ανανεώνεται, βελτιώνεται και εκσυγχρονίζεται με στόχο τον εύκολο χειρισμό, την γρήγορη και αξιόπιστη ενημέρωση.

 

 


Δείτε το Video με τον τρόπο λειτουργίας του Plant Protection

 

Νέα / Ενημερώσεις

Ανάκληση έγκρισης κυκλοφορίας Ζιζανιοκτόνου λόγω επικινδυνότητας για τη δημόσια υγεία To Ζιζανιοκτόνο HERBAN 33 EC, με δραστική ουσία pendimethalin / Νέα / Ειδήσεις (Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017)
Αποκωδικοποιήθηκε πλήρως το DNA της ελιάς Σήμερα η ελιά αποτελεί εμβληματικό φυτό όλης της Μεσογείου / Νέα / Ειδήσεις (Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017)
Μια startup από τον Βόλο έφτασε στην Καλιφόρνια και φέρνει επανάσταση στον αγροδιατροφικό τομέα «Είμαστε παθιασμένοι με την επίλυση ενός πολύ σοβαρού προβλήματος: της πείνας σε ολόκληρο τον κόσμο.» / Νέα / Ειδήσεις (Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017)
Οδηγίες ορθής εφαρμογής φυτοπροστατευτικών προϊόντων & πρόστιμα στους παραβάτες / Νέα / Ειδήσεις (Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017)
Έως 22/2 θα επιτρέπεται η πώληση αρκετών τύπων glyphosate (Roundup) Ανάκληση εγκρίσεων με βάση υπουργική απόφαση / Νέα / Ειδήσεις (Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017)
Πρόσκληση σε ενημερωτική ημερίδα που θα γίνει στις Βρυξέλες στις 31/01/2017, σχετικά με την υποβολή αιτήσεων ένταξης στο πρόγραμμα Ενημέρωσης και Προώθησης των γεωργικών προϊόντων στην εσωτερική αγορά και σε Τρίτες χώρες για το έτος 2017 ,στα πλαίσια του / ΥΠΑΑΤ - Επίκαιρα Θέματα & Νομοθετικό Έργο (Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017)
Κατανομή πιστώσεων τοπικών προγραμμάτων μονοταμειακής προσέγγισης ΕΓΤΑΑ και πολυταμειακής προσέγγισης (ΕΓΤΑΑ & ΕΤΘΑ) / ΥΠΑΑΤ - Επίκαιρα Θέματα & Νομοθετικό Έργο (Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017)
Διαβούλευση επί του σχεδίου απόφασης για το Μέτρο 11 “Βιολογικές Καλλιέργειες” του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020 / ΥΠΑΑΤ - Επίκαιρα Θέματα & Νομοθετικό Έργο (Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017)
Τα φρούτα και λαχανικά έκλεισαν την εμπορική περίοδο 2015/16 με εντυπωσιακή αύξηση της αξίας & του όγκου εξαγωγών τους / Νέα / Ειδήσεις (Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016)
93 Εκατ. Ευρώ Παραπάνω Για Τους Αγρότες Από Την Αύξηση Εισφορών ΟΓΑ Το 2017 Στα 93 εκατ. ευρώ ανέρχεται για τους αγρότες και τους ασφαλισμένους ο λογαριασμός / Νέα / Ειδήσεις (Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016)