Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

BROADWAY 85 WG

Clonquintocet-mexyl 7.1% / pyroxsulam 7.1% / Florasulam 1.4%

Βρέξιμοι Κόκκοι (WG) / Βοηθητικές ουσίες: 84.1%


Οδηγίες εφαρμογής για ΣΙΚΑΛΗ:

Δόσεις σκευάσματος, δραστικές ουσίες και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογια, και τρόπο εφαρμογής του BROADWAY 85 WG για χρηση σε ΣΙΚΑΛΗ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Εκλεκτικό µεταφυτρωτικό ζιζανιοκτόνο, µε διασυστηµατική δράση για τον έλεγχο πλατυφύλλων και αγρωστωδών ζιζανίων. Απορροφάται από τις ρίζες και τα φύλλα. Αναστέλλει τη δράση του ενζύμου οξεικογαλακτική συνθετάση (acetolactate synthase – ALS). Μεταφέρεται γρήγορα διαµέσου του ηθµώδους και ξυλώδους ιστού στα µεριστωµατικά κύτταρα του φυτού. Η ανάπτυξη του φυτού µειώνεται µετά από λίγες ώρες, αν και οι τελικές επιπτώσεις χρειάζονται µερικές εβδοµάδες για να φανούν.
Μέθοδος εφαρμογής: Καθολικός ψεκασμός φυλλώματος, με μικρότερη προτεινόμενη πίεση 2-3 atm και ψεκαστικό όγκο 10-40 λίτρα ψεκαστικού υγρού ανά στρέμμα.
1.Η χρήση στο σιτάρι περιλαμβάνει και τη καλλιέργεια του τριτικάλε.
2.Το προϊόν εφαρμόζεται με την προσθήκη ενός κατάλληλου επιφανειοδραστικού (Codacide, Vivolt) στη συνιστώμενη δόση.
3.Μην εφαρμόζετε το προϊόν όταν οι καλλιέργειες είναι υπό συνθήκες στρες, που προκαλούνται από κρύο, ξηρασία, ελλείψεις θρεπτικών στοιχείων κ.λπ. Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών, που χαρακτηρίζονται από μεγάλο θερμοκρασιακό εύρος και χαμηλές θερμοκρασίες, ενδέχεται να υπάρξουν προσωρινές επιβραδύνσεις στην ανάπτυξη της καλλιέργειας που δεν επηρεάζουν την τελική παραγωγή.
Συνθήκες εφαρμογής: 1.Η χρήση στο σιτάρι περιλαμβάνει και τη καλλιέργεια του τριτικάλε. 2.Το προϊόν εφαρμόζεται με την προσθήκη ενός κατάλληλου επιφανειοδραστικού (Codacide, Vivolt) στη συνιστώμενη δόση. 3.Μην εφαρμόζετε το προϊόν όταν οι καλλιέργειες είναι υπό συνθήκες στρες, που προκαλούνται από κρύο, ξηρασία, ελλείψεις θρεπτικών στοιχείων κ.λπ. Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών, που χαρακτηρίζονται από μεγάλο θερμοκρασιακό εύρος και χαμηλές θερμοκρασίες, ενδέχεται να υπάρξουν προσωρινές επιβραδύνσεις στην ανάπτυξη της καλλιέργειας που δεν επηρεάζουν την τελική παραγωγή.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του ζιζανιοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Αμοιβαία αναγνώριση (άρθρο 40)
Λήξη έγκρισης: 30/04/2026
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //
Επικίνδυνο για το περιβάλλον (GHS09)