
KARATE with Zeon technology 10 CS
Lambda cyhalothrin 10% 
Εναιώρημα Μικροκαψουλών (CS) / Βοηθητικές ουσίες: 89.5%
Οδηγίες εφαρμογής για ΑΓΓΟΥΡΙ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ:
Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής
Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας
Για να δείτε την ακριβης δοσολογία, και τρόπο εφαρμογής του
KARATE with Zeon technology 10 CS για χρηση σε
ΑΓΓΟΥΡΙ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)
Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS07+GHS08+GHS09
2.Η χρήση στη ροδακινιά περιλαμβάνει και τη νεκταρινιά.
*«Δεν έχει τεκμηριωθεί η αποτελεσματικότητα κατά
-του Spodoptera frugiperda στις καλλιέργειες της μηλιάς, της αχλαδιάς, της ροδακινιάς, της νεκταρινιάς, του αμπελιού, της ελιάς, του λάχανου, του μπρόκολου, της φακής, της πατάτας και του βαμβακιού.
-του θρίπα, της ανάρσιας, της καρπόκαψας, της λιριόμιζας, του φυλλορύκτη, της σποντόπτερας, της καφέ βρωμούσας και της δροσόφιλας στην καλλιέργεια της κερασιάς
-της ραγολέτιδας, του θρίπα, της ανάρσιας, της καρπόκαψας, της λιριόμιζας, του φυλλορύκτη, της σποντόπτερας, της καφέ βρωμούσας και της δροσόφιλας στην καλλιέργεια της δαμασκηνιάς
-της κοχυλίδας, της σποντόπτερας και της καφέ βρωμούσας στην καλλιέργεια του μύρτιλλου
-του πράσινο σκουληκιού, της σποντόπτερας, του δορυφόρου της πατάτας και του αλευρώδη στην καλλιέργεια της κολοκύθας
-του υπονομευτή των σταυρανθών, της σποντόπτερας, των κοφτοσκούληκων, των ετερόπτερων, του αλευρώδη, των αφίδων, του δορυφόρου της πατάτας και του θρίπα στην καλλιέργεια του κουνουπιδιού.
Για τις χρήσεις αυτές, ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν την αποτελεσματικότητα από τη χρήση του σκευάσματος».
**«Δεν έχει γίνει έλεγχος για ενδεχόμενες αρνητικές επιπτώσεις στις καλλιέργειες κερασιάς, δαμασκηνιάς, μύρτιλλου, κολοκύθας και κουνουπιδιού από τη χρήση του σκευάσματος. Για τις χρήσεις αυτές ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν τη φυτοτοξικότητα από τη χρήση του».
***«Δεν έχει τεκμηριωθεί η αποτελεσματικότητα και δεν έχει γίνει έλεγχος για ενδεχόμενες αρνητικές επιπτώσεις στις καλλιέργειες καστανιάς, αμυγδαλιάς, φιστικιάς, καρυδιάς, λεμονιάς, γκρέιπφρουτ και μπάμιας από τη χρήση του σκευάσματος. Για τις χρήσεις αυτές ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν την αποτελεσματικότητα ή τη φυτοτοξικότητα από τη χρήση του».