Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

CELADA VMB 180

lavandulyl senecioate 10.17%

Διαχυτήρες εμποτισμένων δακτυλίων (VP) / Βοηθητικές ουσίες: 8983%


Οδηγίες εφαρμογής για ΑΜΠΕΛΙ: ΣΤΑΦΙΔΑ:

Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογία, και τρόπο εφαρμογής του CELADA VMB 180 για χρηση σε ΑΜΠΕΛΙ: ΣΤΑΦΙΔΑ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Το Celada VMB 180 περιέχει τη δραστική ουσία lavandulyl senecioate. Είναι ένα σκεύασμα σε μορφή διαχυτήρων ελεγχόμενης απελευθέρωσης φερομόνης για την καταπολέμηση του ψευδόκοκκου Planococcus ficus στην καλλιέργεια του αμπελιού. Το προϊόν δρα μέσω παρεμπόδισης της σύζευξης (επίδραση στα ακμαία αρσενικά). Δεν επηρεάζει άμεσα τα αυγά, τις προνύμφες ή τα γονιμοποιημένα θηλυκά.
Μέθοδος εφαρμογής: Τοποθετήστε τους διαχυτήρες σε κληματίδες ή στα σύρματα υποστήριξης αποφεύγοντας την άμεση έκθεση στον ήλιο. Συνιστάται οι διαχυτήρες να τοποθετούνται κοντά στον κορμό των πρέμνων στο ύψος των συρμάτων υποστήριξης. Κατανείμετε τους διαχυτήρες ομοιόμορφα σε όλον τον αμπελώνα μέχρι να επιτευχθεί η συνιστώμενη δόση εφαρμογής.
Σε περίπτωση που υπάρχει διαρκής και επικρατέστερος άνεμος, προτείνεται η ενίσχυση της προστασίας στην πλευρά που εκτίθεται στον άνεμο και ομοιόμορφη κατανομή των υπόλοιπων διαχυτήρων στον αμπελώνα.
Χρόνος εφαρμογής: Για τον καθορισμό του χρόνου εφαρμογής χρησιμοποιείστε παγίδες
παρακολούθησης (monitoring) του εντόμου στον αμπελώνα και τοποθετείστε τους διαχυτήρες με την πρώτη σύλληψη ακμαίων αρσενικών (πρώτη γενιά).
Μία εφαρμογή ανά έτος αρκεί για όλο τον κύκλο του εντόμου.
Συνθήκες εφαρμογής: Μία εφαρμογή ανά έτος αρκεί για όλο τον κύκλο του εντόμου.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής της Φερομόνης

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Νέα έγκριση (CMS) (άρθρο 37.4)
Λήξη έγκρισης: 03/06/2036
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //