Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

AgriNema Felti

Steinernema feltiae (Steinernematidae / Rhabditida)


Οδηγίες εφαρμογής για ΚΑΛΑΓΧΟΗ ΥΠΑΙΘΡΟΥ:

οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε Περισσότερες πληροφορίες για το Βιολογικό σκευάσματα AgriNema Felti και για χρήση του σε ΚΑΛΑΓΧΟΗ ΥΠΑΙΘΡΟΥ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Ωφέλιμοι νηματώδεις του είδους Steinernema feltiae για την καταπολέμηση των πρωνυμφών των Σκιαρίδων και του Θρίπα σε καλλιέργειες θερμοκηπίων. Είναι 100% βιολογικό προϊόν, υψηλής αποτελεσματικότητας, χωρίς κίνδυνο εμφάνισης ανθεκτικότητας. Οι Ωφέλιμοι νηματώδεις ενεργοποιούνται με την υπάρχουσα υγρασία του εδάφους και ξεκινούν να ψάχνουν τις προνύμφες των Σκιαριδών και του Θρίπα. Μόλις τις εντοπίσουν εισέρχονται στο σώμα τους μέσω των φυσικών ανοιγμάτων πολλαπλασιάζονται μέσα σε αυτό κατακλύζοντας το και σε συνεργασία με συμβιωτικά βακτήρια που φέρουν προκαλούν την θανάτωση της προνύμφης. Στην συνέχεια εξέρχονται και αναζητούν νέα προνύμφη επαναλαμβάνοντας την ίδια συμπεριφορά.
Συνιστώμενη δοσολογία: 125 εκατομμύρια/στρέμμα. Να μην εφαρμόζεται όταν οι θερμοκρασίες της ημέρας είναι πολύ υψηλές. Σε περίπτωση που το έδαφος είναι τελείως στεγνό φροντίστε να ποτίσετε πριν την εφαρμογή. Εάν το εδαφικό μίγμα περιέχει οργανικά υλικά ή περλίτη αυξήστε την δόση. Ιδανικές συνθήκες εφαρμογής 18-25 βαθμοί <sup>0</sup>C και σχετική υγρασία πάνω απο 60%. Συνιστάται επανάληψη 15 ημέρες απο την πρώτη εφαρμογή.

Συνδυαστικότητα -Αποθήκευση
Συνιστάται άμεση εφαρμογή του προιόντος αμέσως μετά την παραλαβή του. Να μην καταψύχεται.  Να φυλάσσεται μακριά απο πηγές θερμότητας και απευθείας έκθεση στο ηλιακό φως. 
 
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του μακροοργανισμού

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Εθνικός Κατάλογος Σκευασμάτων Φυτοπροστασίας που περιέχουν Μακρο-οργανισμούς
Αριθµός εγγραφής στον Ε.Κ.Σ.Φ.Μ: 14002
Παρασκευάζεται από την:
Αρματάς Λ.-Χατζηκωστής Γ. - AGRIPRO Ο.Ε.
Thesi Piritsa Ionias, POBox 1560
57008
Thessaloniki
GREECE
TEL: +30 2310 783528
FAX: +30 2310 783528
e-mail: agripro.gr@gmail.com