Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

TRIANUM-P

Trichoderma harzianum 1%

Βρέξιμοι Κόκκοι (WG) / Βοηθητικές ουσίες: 99%


Οδηγίες εφαρμογής για ΛΙΛΙΟΥΜ ή ΚΡΙΝΟΣ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ:

Δόσεις σκευάσματος

Πύθιο (Pythium spp.)
250-500 γραμμάρια στο στρέμμα
Αιτίες Χορηγησης σκευάσματος: Μύκητες,
Μέγιστος αριθμός εφαρμογών ανά καλλ/κή περίοδο: 6
Τρόπος και χρόνος εφαρμογής: Καλλιέργειες εκτός εδάφους, σε γλάστρες ή σε δίσκους σποράς: Φυτώρια: 1,5g/m2 κατά την πρώτη εφαρμογή 0,75 g/m2 για τις επόμενες εφαρμογές (κάθε 10 εβδομάδες) Σε συστάδες ή γλάστρες: 30g/1000 φυτά κατά την πρώτη εφαρμογή 15g/1000 φυτά για τις επόμενες εφαρμογές (κάθε 10 εβδομάδες) Καλλιέργειες εγκατεστημένες στο έδαφος ή σε μεγάλα δοχεία: α) Καλλιέργειες σε συστάδες ή γραμμές (εποχικές): 30g/1000 φυτά κατά την πρώτη εφαρμογή 15g/1000 φυτά για τις επόμενες εφαρμογές (κάθε 10 εβδομάδες) Κάθε 4 εβδομάδες σε καλλιέργειες που βρίσκνται σε πετροβάμβακα β) Καλλιέργειες σε συστάδες ή γραμμές (πολυετής): 0,3 έως 1 g/φυτό γ) Λοιπές καλλιέργειες: Πάνω στη γραμμή σποράς ή φύτευσης : 100-250 γρ./στρ. Καθολική εφαρμογή 250-500 γρ./στρ.
Το σκέυασμα συνταγογραφείται στην καλλιέργεια "ΚΑΛΛΩΠΙΣΤΙΚΑ ΦΥΤΑ".
Από την ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΦΗ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ μόνο τα σκευάσματα που προορίζονται για εχθρούς, ασθένειες και ζιζάνια ήσσονος σημασίας.
Επίσης μπορούν να εξαιρεθούν μικρά μεγέθη συσκευασιών που προορίζονται να χρησιμοποιηθούν σε υπαίθριες καλλιέργειες των οποίων η έκταση δεν ξεπερνά το ένα (1) στρέμμα και δεν φέρουν σήμανση με νεκροκεφαλή.
Τα παραπάνω όμως ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ της Ηλεκτρονικής Καταγραφής Πώλησης.
Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Μυκητοκτόνο μη διασυστηματικό με προληπτική δράση κατά των παθογόνων μικροοργανισμών του εδάφους. Μετά την εφαρμογή του σκευάσματος, τα σπόρια του μύκητα που περιέχει βλαστάνουν και το μυκήλιο αναπτύσσεται επί της επιφανείας των ριζών, εξαλείφοντας ή περιορίζοντας την ανάπτυξη των παθογόνων μυκήτων εδάφους, λόγω τροφικού ανταγωνισμού αλλά και ανταγωνισμού χώρου. Το σκεύασμα είναι ενεργό σε διάφορες περιβαλλοντικές συνθήκες. Ο μύκητας αναπτύσσεται σε θερμοκρασίες από 10-34°C, σε ρΗ μεταξύ 4 και 8,5, σε διαφορετικά μέσα καλλιέργειας και στις ρίζες ενός μεγάλου αριθμού φυτών.
1.Χρησιμοποιήστε αρκετό νερό για να εξασφαλιστεί η καλή διείσδυση στο έδαφος, αλλά αποφύγετε την απορροή και την υπερβολική παροχέτευση.
2.Για να αυξήσετε την πρόσφυση των σπορίων στις ρίζες, αποφύγετε την απορροή και την υπερβολική παροχέτευση τις πρώτες 2 ημέρες μετά την εφαρμογή.
3.Μην εφαρμόζετε το σκεύασμα πριν από το φίλτρο. Διασφαλίστε ότι τα φίλτρα του συστήματος άρδευσης είναι καθαρά (σπόρια μπορούν να παραμένουν προσκολλημένα στα φίλτρα).
4.Μην χρησιμοποιείτε απολυμαντικά στο αρδευτικό σύστημα τουλάχιστον 1 ημέρα πριν και 2 ημέρες μετά την εφαρμογή του σκευάσματος.
Συνθήκες εφαρμογής: 1.Χρησιμοποιήστε αρκετό νερό για να εξασφαλιστεί η καλή διείσδυση στο έδαφος, αλλά αποφύγετε την απορροή και την υπερβολική παροχέτευση. 2.Για να αυξήσετε την πρόσφυση των σπορίων στις ρίζες, αποφύγετε την απορροή και την υπερβολική παροχέτευση τις πρώτες 2 ημέρες μετά την εφαρμογή. 3.Μην εφαρμόζετε το σκεύασμα πριν από το φίλτρο. Διασφαλίστε ότι τα φίλτρα του συστήματος άρδευσης είναι καθαρά (σπόρια μπορούν να παραμένουν προσκολλημένα στα φίλτρα). 4.Μην χρησιμοποιείτε απολυμαντικά στο αρδευτικό σύστημα τουλάχιστον 1 ημέρα πριν και 2 ημέρες μετά την εφαρμογή του σκευάσματος.

Συνδυαστικότητα και φυτοτοξικότητα


Trichoderma harzianum:
εφαρμογή άλλων φυτοπροστατευτικών προϊόντων μετά από 10 ημέρες
Αν στην ετικέτα ή οι πίνακες συνδυαστικότητας δεν δίδονται πληροφορίες για τη συνδυαστικότητα, θα πρέπει να γίνεται δοκιµαστική ανάµειξη για να εξετασθεί τουλάχιστον η περίπτωση φυσικής ασυµβατότητας του συνδυασµού.
H προσθήκη των φυτοφαρμάκων με τη σειρά: WP, FL, WDG και EC ή S

Τύπος έγκρισης: Αμοιβαία αναγνώριση (άρθρο 40)
Λήξη έγκρισης: 30/04/2024
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //
Παρασκευάζεται από την:
Koppert B.V.
NETHERLANDS
Υπεύθυνοι διάθεσης στην αγορά::
KOPPERT B.V. HELLAS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.
Ανθέων 26
19400
ΚΟΡΩΠΙ
TEL: 211 182 8080
FAX: 211 182 9198
e-mail: info@koppert.gr