Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook
Δειτε ολες τις κατηγορίες Ζωϊκων εχθρών και εντομων

Φυλλοκνιστης - ΦΡΑΠΑ

Σκευάσματα για την αντιμετώπιση του εχθρού

Το έντοµο αναπτύσσει πυκνούς πληθυσµούς το καλοκαίρι και το φθινόπωρο. Για το λόγο αυτό, απαιτούνται προσεκτικοί καλλιεργητικοί χειρισµοί που θα περιορίσουν το δεύτερο κύµα βλάστησης:
1. Προσεκτικές, ισορροπηµένες λιπάνσεις και αποφυγή χρήσης αζώτου το καλοκαίρι.
2. Κανονικές αρδεύσεις. Είναι πολύ σηµαντικό η ανοιξιάτικη βλάστηση που είναι η σπουδαιότερη για την παραγωγή, να «ψηθεί» πριν την πλήρη δραστηριοποίηση του εντόµου µετά τον Ιούνιο.
3. Η λίπανση με αζωτούχα λιπάσματα να γίνεται νωρίς ώστε η νέα βλάστηση της άνοιξης να είναι πρώιμη έτσι που να αποφεύγεται η προσβολή της από το έντομο.
4. Μόλις φανούν οι πρώτες στοές στα νεαρά φύλλα και πριν γίνει η μεγάλη παραμόρφωσή τους, να γίνεται ψεκασμός με ένα κατάλληλο εντομοκτόνο.

Σκευάσματα για την αντιμετώπιση του ζωϊκου εχθρού

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε τα επιτρεπόμενα σκευάσματα (εντομοκτόνα / νηματοδοκτόνα / ακαρεοκτόνα) για την αντιμετώπιση του ζωϊκου εχθρού, σύμφωνα με το Υπουργειο αγροτικής ανάπτυξης , καθώς και τον τρόπο εφαρμογής τους εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection