Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook
Δειτε ολες τις κατηγορίες Ζωϊκων εχθρών και εντομων

ΑΖΑΛΕΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ - Θριπες

Εφαρμογή του VERTIMEC PRO 1,8 SC για ΑΖΑΛΕΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ

VERTIMEC PRO 1,8 SC

Abamectine 1.8%

Συμπ. Αιώρημα (SC) / Βοηθητικές ουσίες: 98.25%


Yπαρχει απαγόρευση χρήσης του σκευάσματος για την καλλιέργεια από 01/09/2024

Δόσεις σκευάσματος

Θρίπες (Frankliniella sp. KARNY)
Λιριόμυζες (Liriomyza sp.)
Τετράνυχοι (Tetranychus sp.)
50-150 Κυβ.εκ. (ml) στο στρέμμα
Τετράνυχος, Θρίπας, Λυριόμυζα 50 κ.εκ στα 100 λίτρα ψεκ. Υγρού
Αιτίες Χορηγησης σκευάσματος: Έντομα, Ακάρεα,
καταπολεμά τον τετράνυχο με την εμφάνιση των πρώτων κινητών μορφών, τη θρίπα στα πρώτα προνυμφικά στάδια και την λυριόμυζα με την εμφάνιση των πρώτων στοών
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Εντομοκτόνο-ακαρεοκτόνο στομάχου και επαφής. Προκαλεί παράλυση στα έντομα με αποτέλεσμα το θάνατό τους από ασιτία.
Μέθοδος εφαρμογής: Ψεκασμοί καλύψεως φυλλώματος. Έγχυση στον κορμό.
* Η έγχυση στον κορμό πρέπει να πραγματοποιείται με ειδικό εξοπλισμό από εξειδικευμένο χρήστη.
Για την εφαρμογή του προϊόντος με έγχυση στον κορμό, ο χρήστης πρέπει να φορά ατομικά μέσα προστασίας για την προφύλαξη της αναπνευστικής οδού, του δέρματος, των οφθαλμών/προσώπου, τόσο κατά την εφαρμογή όσο και κατά την προετοιμασία του μίγματος και την διαχείριση του στο τέλος της εφαρμογής. Κατά την εφαρμογή ή πριν την εφαρμογή του σκευάσματος μέσω έγχυσης στον κορμό, να τοποθετούνται δοχεία, τοποθετημένα κάτω από τα δένδρα, με σκοπό την αποφυγή πιθανόν διαρροών. Η περιοχή που έχει εφαρμοστεί το προϊόν μέσω έγχυσης, θα πρέπει να περιφραχθεί για να αποτραπεί η είσοδος και η πρόσβαση.
-Χρησιμοποιείστε κατάλληλο εξοπλισμό για να εξασφαλίσετε επαρκή διαβροχή και καλή κάλυψη της καλλιέργειας.
-Ανεξαρτήτως από τους όγκους νερού, συνιστάται να τηρείτε τις δόσεις ανά στρέμμα που αναφέρονται παραπάνω.
Συνθήκες εφαρμογής: * Η έγχυση στον κορμό πρέπει να πραγματοποιείται με ειδικό εξοπλισμό από εξειδικευμένο χρήστη. Για την εφαρμογή του προϊόντος με έγχυση στον κορμό, ο χρήστης πρέπει να φορά ατομικά μέσα προστασίας για την προφύλαξη της αναπνευστικής οδού, του δέρματος, των οφθαλμών/προσώπου, τόσο κατά την εφαρμογή όσο και κατά την προετοιμασία του μίγματος και την διαχείριση του στο τέλος της εφαρμογής. Κατά την εφαρμογή ή πριν την εφαρμογή του σκευάσματος μέσω έγχυσης στον κορμό, να τοποθετούνται δοχεία, τοποθετημένα κάτω από τα δένδρα, με σκοπό την αποφυγή πιθανόν διαρροών. Η περιοχή που έχει εφαρμοστεί το προϊόν μέσω έγχυσης, θα πρέπει να περιφραχθεί για να αποτραπεί η είσοδος και η πρόσβαση. -Χρησιμοποιείστε κατάλληλο εξοπλισμό για να εξασφαλίσετε επαρκή διαβροχή και καλή κάλυψη της καλλιέργειας. -Ανεξαρτήτως από τους όγκους νερού, συνιστάται να τηρείτε τις δόσεις ανά στρέμμα που αναφέρονται παραπάνω.

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Αμοιβαία αναγνώριση (άρθρο 40)
Λήξη έγκρισης: 01/04/2024
Ημερομηνία απόσυρσης: 01/09/2025
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: 01/09/2025

Σημείωση: Οσα σκευάσματα εμφανίζονται στους καταλόγους, παρόλο που η ημερομηνία λήξης τους είναι προγενέστερη της σημερινής, για τα οποία δεν υπάρχει ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ή δεν εμφανίζεται η λέξη ΑΠΟΣYΡΘΗΚΕ, η έγκρισή τους είναι σε ισχύ και βρίσκονται σε διαδικασία ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ.

Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS07+GHS08+GHS09

Επιστροφή στην σελίδα ΑΖΑΛΕΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ