Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

Millstone

Rapessed oil 1.25%

Πυκνό Διάλυμα (SL) / Βοηθητικές ουσίες: 98.75%


Οδηγίες εφαρμογής για ΠΕΠΟΝΙΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ:

Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογια, και τρόπο εφαρμογής του Millstone για χρηση σε ΠΕΠΟΝΙΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Το φυτοπροστατευτικό προϊόν Millstone δρα ως ενεργοποιητής των μηχανισμών άμυνας των φυτών. Δρα ενισχύοντας την αντίσταση του φυτού ενάντια στο ωϊδιο, μειώνοντας έτσι τις βλαβερές επιπτώσεις του στις καλλιέργειες.
Μέθοδος εφαρμογής: Πολύ καλός ψεκασμός φυλλώματος και στις δυο πλευρές των φύλλων.
Δεν αναμένεται κανένας κίνδυνος ανάπτυξης ανθεκτικότητας εξαιτίας του τρόπου δράσης του Millstone (ενεργοποιητής του μηχανισμού άμυνας των φυτών).
Διατηρείται στην αρχική του συσκευασία, καλά κλειστό, σε χώρο ξηρό, δροσερό και καλά αεριζόμενο. Σε αυτές τις συνθήκες παραμένει σταθερό για 2 χρόνια από την αναγραφόμενη ημερομηνία παρασκευής.
Συνθήκες εφαρμογής: Δεν αναμένεται κανένας κίνδυνος ανάπτυξης ανθεκτικότητας εξαιτίας του τρόπου δράσης του Millstone (ενεργοποιητής του μηχανισμού άμυνας των φυτών). Διατηρείται στην αρχική του συσκευασία, καλά κλειστό, σε χώρο ξηρό, δροσερό και καλά αεριζόμενο. Σε αυτές τις συνθήκες παραμένει σταθερό για 2 χρόνια από την αναγραφόμενη ημερομηνία παρασκευής.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του μυκητοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Αμοιβαία αναγνώριση (άρθρο 40)
Λήξη έγκρισης: 22/04/2031
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //