TAEGRO
bacillus amyloliquefaciens strain fzb24 13% Βρέξιμη Σκόνη (WP) / Βοηθητικές ουσίες: 87%
Οδηγίες εφαρμογής για ΑΓΓΟΥΡΙ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ:
Δόσεις σκευάσματος
Ωϊδιο (Erysiphe cichoracearum) Ωϊδιο (Podosphaera xanthii) Ωϊδιο (Sphaerotheca fuliginea) | 18.5-37 γραμμάρια στο στρέμμα |
Αιτίες Χορηγησης σκευάσματος: Μύκητες,
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
1.Η δόση και ο όγκος ψεκαστικού υγρού εξαρτάται από την ένταση της προσβολής, το στάδιο ανάπτυξης της καλλιέργειας και τις συνθήκες περιβάλλοντος.
2.Οι εφαρμογές είναι προληπτικές, όταν οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για την ανάπτυξη των ασθενειών.
3.Να το εφαρμόζετε κατά προτίμηση το απόγευμα, για να αποφευχθεί η έκθεση στην ακτινοβολία UV.
4.Τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται σε θερμοκρασίες 15 – 30°C. Η δράση του ελαττώνεται σημαντικά σε θερμοκρασίες > 40°C.
5.Μην το εφαρμόζετε όταν αναμένεται βροχή ή όταν τα φύλλα της καλλιέργειας είναι ακόμη βρεγμένα.
6.Συνολικά ο μέγιστος αριθμός εφαρμογών ανά καλλιεργητική περίοδο είναι 10 στον αγρό και 12 στο θερμοκήπιο.
7.Να ακολουθούνται στις περιοχές που εφαρμόζονται, οι συστάσεις από τα προγράμματα Γεωργικών Προειδοποιήσεων.
8.Η αποτελεσματικότητα του προϊόντος μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις περιβαλλοντικές συνθήκες.
*Για τις χρήσεις ήσσονος σημασίας δεν έχει τεκμηριωθεί η αποτελεσματικότητα και δεν έχει γίνει έλεγχος για ενδεχόμενες αρνητικές επιπτώσεις από τη χρήση του σκευάσματος. Για την χρήση του σκευάσματος στις καλλιέργειες αυτές ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν την αποτελεσματικότητα ή τη φυτοτοξικότητα από τη χρήση του σκευάσματος.
Συνδυαστικότητα και φυτοτοξικότητα
bacillus amyloliquefaciens strain fzb24:
Δεν συνδυάζεται με: Acibenzolar-s-methyl,
penthiopyrad,
Αν στην ετικέτα ή οι πίνακες συνδυαστικότητας δεν δίδονται πληροφορίες για τη συνδυαστικότητα, θα πρέπει να γίνεται δοκιµαστική ανάµειξη για να εξετασθεί τουλάχιστον η περίπτωση φυσικής ασυµβατότητας του συνδυασµού.
H προσθήκη των φυτοφαρμάκων με τη σειρά: WP, FL, WDG και EC ή S
Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)